30/12 -09

Jag kan inte ens komma mig för att kalla detta för dålig uppdatering, skulle snarare dra till med att den är sjukt kass!
Men min dator gick sönder och jag har inte haft alls mycket tid till att låna min kära mors dator och skriva några rader. Men nu sitter jag iallafall här och slänger upp ett inlägg som troligen ingen läser eftersom jag inte skrivit något på flera månader.

Julen har redan passerat och det med stormsteg. Jag firade min jul hemma hos min mormor och morfar med god mat och mängder av julklappar.

Jag har precis gått upp och Alexander har nyss åkt från mig. Jag ska nog ta en tur ner till stan och kolla vad mellandags rean har att erbjuda, jag har inte vart nere ännu då jag inte haft lust eller tid.

Imorgon ska jag fira in det nya året med mina tjejer och det kommer bli hur bra som helst! Vi åker hem till våran kära Zeipel vid 11 och äter champangefrukost. Efter det så bjuds det på bastu och ansiktsmasker och allmänt mys. Kan tänka mig att det blir ett och annat skitsnack också. Vi gör hos sedan iordning och tar oss till en fest någonstans i oxelösund. Senare blir det en busstur till nyköping för ännu en stund på en fest innan det bär av mot hamnen när tolvslaget närmar sig! Efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Jag är iallafall väldigt taggad till detta.

Nu ska jag ta mig mot duschen och sedan ringa min kära moder och möta upp henne på stan :)

puss


RSS 2.0